Stafett for livet 2021, Kristiansand
Program:

Lørdag 5. Juni – søndag 13. juni: Alle løyper er åpne.
Lørdag 5. Juni: Åpning av stafetten sendes digitalt på Facebook kl. 12.00.
Søndag 5. juni: Sending på FVN.no med lysseremoni.
Følg hele programmet på Facebook: @stafettforlivetkristiansand.

Linker:

Lagpåmelding: Registrer lag.
Fighterpåmelding: Meld interesse som fighter.
Facebook: Facebook.
Bli medlem: Bli medlem - Kreftforeningen.
Råd om kreft: Radgivningstjeneste - Kreftforeningen.


Oversikt over Ruter

Registrer egne km.

Du har mulighet til å registrere dine egne km. uavhengig av turene som er satt opp nedenfor.
Vågsbygdskauen

Det er flere muligheter og løyper å gå til i fra dette startpunktet. Dette er en middels fottur. For mer info sjekk ut turen på https://ut.no turforslag, kristiansand, Vågsbygdskauen.
Tangen/Odderøya

Dette er en tur som går gjennom kvadraturen, Tresse til Odderøya. Dette er en fin tur både på beina og med vogn. Du passerer mange båter og parker på veien og får med deg mange inntrykk på turen. Avstand ca 2,5 km
Jegers/Vaffelbua

Det er flere muligheter og løyper for å komme frem til Vaffelbua. Man kan bla. starte fra Tretjønnveien eller fra Hokus Pokus barnehage. Dette er en flott tur på godt underlag for sko og hjul. Avstand ca 3 km hver vei. For mer informasjon se på UT.no Vaffelbua.
Høllen/Årossanden

Dette er en koselig tur med mange flotte gamle sørlandshus, strender og miljø å se på. Dette er en lett tur på beina og med vogn. Avstand ca 1,5 km hver vei
Høyfjellet/Daumannsholmen

Denne turen går fra kafeen på Høyfjellet og ut til parkering oppe ved kafeen eller på høyre side av veien på vei opp til kafeen. Dette er en middels fottur som kan varieres på lengden alt etter om man går korteste vei frem og tilbake eller tar en rundtur på øya. Greit med vogn store deler av veien. Distanse fra ca 4 km og oppover. For mer info sjekk ut turen på https://ut.no turforslag Høyfjellet, Daumannsholmen.
Baneheia

Det er flere muligheter og løyper å gå til i fra dette startpunktet. Rundt 3.stampe, rundt lysløypen eller til Ravnedalen. Dette er en tur som kan variere fra enkel til middels fottur, avhengig av løypevalg. Også fine turer med barnevogn For mer info sjekk ut turen på https://ut.no turforslag kristiansand Baneheia.
Sukkevann rundt

Dette er en rundløype, men også mulighet for å gå deler av løypen fra dette startpunktet. Dette er en middels fottur. Rundløypen er ca 8 km lang. For mer info sjekk ut turen på bla fvn.no turtips rundt Sukkevann.


Slik gjør du:

Møt opp på en av rutene. Gå i den rekkefølge du vil. Når du kommer til en posisjon merket på kartet står det en plakat der. Den har en QR kode. Prøv å ta et bilde av den og telefonen din kommer med en internett side der du kan registrere deg som anonym eller med ett kallenavn. Straks du er registret vil vi registrere din posisjon. Ved neste posisjon skanner du koden på nytt, men vi forstår automatisk hvem du er og registrer din passering. Alle data slettes etter 14 dager. Du kan gå flere ruter og samme rute flere ganger.


Vipps en gave til Kristiansand stafetten:
Vi lagrer kun ditt kallenavn og passeringspunkt med dato tid. Alle data slettes etter ca 14 dager.
Her er link til Kreftforenignens personvernerklæring om du vil lese dette: Les her>>